top of page
IMG_0911_edited.jpg

Nedělní brunch

každou neděli 

11:00 - 15:00

rezervace zde

S potěšením Vás opět zveme na náš jedinečný brunch

v Zahradě Žofín.

Váš oblíbený nedělní rituál si můžete už teď rezervovat.

Vybranými pokrmy vás bude i nadále hýčkat šéfkuchař 

Jakub Reichman se svým týmem Stones catering.

 

Cena brunche za dospělou osobu 2.160 Kč

zahrnuje neomezenou konzumaci pokrmů, prosecca, vína, 

piva a nealkoholických nápojů po celou dobu trvání brunche.

Možnost parkování zdarma ( omezená kapacita ).

Děti od 3 - 12 let 560 Kč a děti od 13 - 17 let 1.690 Kč

Pro nejmenší bude připraven dětský koutek 

s hlídáním a programem JARNÍ RADOVÁNKY.

V kreativní dílně si vyrobíme papírový větrník

+ malování na obličej.

vetrnik3.jpg
IMG_3324.JPG

Brunch menu
17. 3. 2024

PŘEDKRMY / TAPAS

Kreveta a zelenina v tempuře, chipotle majonéza

Parmská šunka, lanýž, oliva, sušené rajče, sýr pecorino

Losos Froya, okurková emulze, wasabi caviar

Vejce Benedikt s lososovým kaviárem, řeřicha

Uzený losos, crème fraîche, výhonky kopru

Mix listového salátu, kozí sýr, ostružina, balsamico

Poke bowl s tuňákem, wakame, zázvor,

edamame, mango, ředkev, wasabi

Ústřice, vinaigrette, citron, šalotka

Hovězí tatarák, lanýžová majonéza, hranolky, pečivo

POLÉVKY

Hříbkový veloute, opečené noky, vejce, pažitka

Hovězí vývar, játrové knedlíčky

SÝRY

Francouzské sýry s fíky, džemy, ořechy

SPECIÁLNÍ NABÍDKA 

Kynutý knedlíček s pečenou kachnou, fermentovaná okurka, hoisin omáčka, zázvor, koriandr, chilli

Bao Buns burger, krevety v panko strouhance, kimchi,

smažený pórek, sladko-kyselá omáčka, perila, thajská bazalka

Krevetové Dim Sum se zázvorem a chilli, sójová omáčka

DĚTSKÉ MENU

Spaghetti Bolognese

Kuřecí řízek, bramborová kaše

MASO / RYBY

Krůta pečená na másle s jablky

Hovězí Wellington, parmská šunka, portobello, foie gras

Tomahawk pečený s parmazánem

Krevety na červeném kari, jasmínová rýže

Grilovaný mořský vlk

Pečený ploskozubec na citrusech a bylinkách

PŘÍLOHY

Hranolky

Pečené plátky ratté brambor s rozmarýnem, parmazán

Bramborová kaše

Ratatouille

císařské lusky

Omáčky: demi glace, hříbková espuma, guacamole,

pepřová omáčka, brusinky

SLADKOSTI

Crème brûlée

Tartaletka plněná mascarpone a jahody

Vanilkové tiramisù 

Pečený piškot, ostružiny, pálený sníh

Vanilkové profiterolky s čokoládou

Ovoce: jahody, lesní plody, hroznové víno, meloun cantaloupe, ananas

Teplý dezert:

Ananas v karamelu, vanilková zmrzlina, mascarpone, pekanové ořechy

bottom of page