S potěšením Vás opět zveme na náš jedinečný brunch
v Zahradě Žofín.
Váš oblíbený nedělní rituál si můžete už teď rezervovat.
Vybranými pokrmy vás bude i nadále hýčkat šéfkuchař
Jakub Reichman se svým týmem Stones catering.
Cena brunche za dospělou osobu 2.160 Kč
zahrnuje neomezenou konzumaci pokrmů, prosecca, vína,
piva a nealkoholických nápojů po celou dobu trvání brunche.
Možnost parkování zdarma ( omezená kapacita ).
Děti od 3 - 12 let 560 Kč a děti od 13 - 17 let 1.690 Kč
Pro nejmenší bude připraven dětský koutek
s hlídáním a programem JARNÍ RADOVÁNKY.
V kreativní dílně si vyrobíme papírový větrník
+ malování na obličej.
Brunch menu
17. 3. 2024
PŘEDKRMY / TAPAS
Kreveta a zelenina v tempuře, chipotle majonéza
Parmská šunka, lanýž, oliva, sušené rajče, sýr pecorino
Losos Froya, okurková emulze, wasabi caviar
Vejce Benedikt s lososovým kaviárem, řeřicha
Uzený losos, crème fraîche, výhonky kopru
Mix listového salátu, kozí sýr, ostružina, balsamico
Poke bowl s tuňákem, wakame, zázvor,
edamame, mango, ředkev, wasabi
Ústřice, vinaigrette, citron, šalotka
Hovězí tatarák, lanýžová majonéza, hranolky, pečivo
POLÉVKY
Hříbkový veloute, opečené noky, vejce, pažitka
Hovězí vývar, játrové knedlíčky
SÝRY
Francouzské sýry s fíky, džemy, ořechy
SPECIÁLNÍ NABÍDKA
Kynutý knedlíček s pečenou kachnou, fermentovaná okurka, hoisin omáčka, zázvor, koriandr, chilli
Bao Buns burger, krevety v panko strouhance, kimchi,
smažený pórek, sladko-kyselá omáčka, perila, thajská bazalka
Krevetové Dim Sum se zázvorem a chilli, sójová omáčka
DĚTSKÉ MENU
Spaghetti Bolognese
Kuřecí řízek, bramborová kaše
MASO / RYBY
Krůta pečená na másle s jablky
Hovězí Wellington, parmská šunka, portobello, foie gras
Tomahawk pečený s parmazánem
Krevety na červeném kari, jasmínová rýže
Grilovaný mořský vlk
Pečený ploskozubec na citrusech a bylinkách
PŘÍLOHY
Hranolky
Pečené plátky ratté brambor s rozmarýnem, parmazán
Bramborová kaše
Ratatouille
císařské lusky
Omáčky: demi glace, hříbková espuma, guacamole,
pepřová omáčka, brusinky
SLADKOSTI
Crème brûlée
Tartaletka plněná mascarpone a jahody
Vanilkové tiramisù
Pečený piškot, ostružiny, pálený sníh
Vanilkové profiterolky s čokoládou
Ovoce: jahody, lesní plody, hroznové víno, meloun cantaloupe, ananas
Teplý dezert:
Ananas v karamelu, vanilková zmrzlina, mascarpone, pekanové ořechy