top of page
vanoce.JPG

Nedělní brunch

každou neděli 

11:00 - 15:00

rezervace zde

S potěšením Vás opět zveme na náš jedinečný brunch

v Zahradě Žofín.

Váš oblíbený nedělní rituál si můžete už teď rezervovat.

Vybranými pokrmy vás bude i nadále hýčkat šéfkuchař

Jakub Reichman se svým týmem Stones catering.

 

Cena brunche za dospělou osobu 1.970,-

zahrnuje neomezenou konzumaci pokrmů, prosecca, vína,

piva a nealkoholických nápojů po celou dobu trvání brunche.

Možnost parkování zdarma ( omezená kapacita ).

Děti od 3 - 12 let 560,- a děti od 13 - 17 let 1.590,-

Pro nejmenší bude připraven dětský koutek

s hlídáním a programem NA POLÁRNÍM KRUHU.

V kreativní dílně vyrobíme polárního medvěda + malování na obličej.

IMG_0934 2.JPG
1.png

Menu Brunch
5. 2. 2023 

PŘEDKRMY / TAPAS

Tuňák, švestkové kosho, shiso olej

Kreveta v panko strouhance, koriandrová majonéza,

kaviár z létajících ryb

Losos, ponzu, fava fazole, koriandrový olej

Vejce Benedikt, kaviár, katsuobushi

Mortadella, sýr pecorino, olivy

Batátový hummus, Crème fraîche, koriandr, pita chléb

Fermentované ředkvičky s kimchi

Avokádo, togarashi, koriandr, rýžový chips

Ústřice, vinaigrettecitron

Hovězí tatarák, topinka, smržová majonéza

POLÉVKY

Tom Kha Gai, kuřecí maso, skleněné nudle, zelenina

Dýňový krém, citronová tráva, limetkové listy, chilli

SÝRY

Francouzské sýry

SPECIÁLNÍ NABÍDKA 

Tygří krevety, limetková majonéza, avokádo, koriandr, chilli

Asijský bůček, kimchi, červené zelí, jarní cibulka, sezam

Kynuté knedlíčky Bao Buns

Přílohy:

Hoisin omáčka, koriandr, chilli, mungo klíčky, okurka zázvor

DĚTSKÉ MENU

Spaghetti Bolognese

Kuřecí řízečky, bramborová kaše

 

MASA / RYBY

Kuřecí paličky, teriyaki omáčka, sezam, jarní cibulka

Grilovaný telecí roštěnec, gremolata

Hovězí flank steak, salsa verde

Grilované krevety, zázvorová omáčka, chilli

Filet z mořského vlka

Pečený filet z lososa, limetkové listy, koriandr, Grapefruitová Beurre blanc

Grilovaný květák, miso

 

PŘÍLOHY

Brambory Grenaille s bylinkami

Domácí hranolky

Grilovaný Pak Choi

Batátové pyré

Mačkaný hrášek

Pečená zelenina: růžičková kapusta, lilek, cuketa, mrkev, petržel

Omáčky:

Demi Glace, hříbková espuma, bylinkové máslo, gremolata, salsa verde

SLADKOSTI

Jahody s mascarpone

Matcha panna cotta s malinami

Čokoládový mousse s višněmi

Kokosová tapioca s mangem

Ovoce: Jahody, borůvky, ostružiny, meloun cantaloupe, meloun medový

Teplý dezert:

French toast, kaštanová ganache, salko, vanilková zmrzlina

bottom of page