vanoce.JPG

Nedělní brunch

každou neděli 

11:00 - 15:00

rezervace zde

S potěšením Vás opět zveme na náš jedinečný brunch

v Zahradě Žofín.

Váš oblíbený nedělní rituál si můžete už teď rezervovat.

Vybranými pokrmy vás bude i nadále hýčkat šéfkuchař

Jakub Reichman se svým týmem Stones catering.

 

Cena brunche za dospělou osobu 1,790,-

zahrnuje neomezenou konzumaci pokrmů, prosecca, vína,

piva a nealkoholických nápojů po celou dobu trvání brunche.

Možnost parkování zdarma ( omezená kapacita ).

Děti od 3 - 12 let 560,- a děti od 13 - 17 let 1590,-

Pro nejmenší bude připraven dětský koutek

s hlídáním a programem TŘETÍ ADVENTNÍ VÍKEND.

V kreativní dílně vyrobíme adventní věnce a zdobení vánočních perníčků

+ malování na obličej.

IMG_0934 2.JPG
treti_adventni_vikendCTVEREC.jpg

Menu Brunch
11. 12. 2022 

PŘEDKRMY / TAPAS

Tuňák s Kosho

Kreveta v tempuře s wasabi majonézou

Poke bowl s lososem, wakame, fava fazole, okurka, zázvor

Parmská šunka, fíky, sýr pecorino

Vejce Benedikt s uzeným lososem, řeřicha

Cizrnový hummus, smažená cizrna, koriandr

Mix listů salátu s granátovým jablkem, kozí sýr

Krevetový koktejl s jablkem Granny Smith, majonéza

Ústřice, vinaigrette, citron, yuzu

Hovězí tatarák, lanýžová majonéza BY STONES, topinka

POLÉVKY

Tom Kha Gai s kuřecím masem, kokosové mléko, rýžové nudle

Telecí vývar, fava fazole, pažitka, petrželový olej

SÝRY

Italské a francouzské sýry

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Pekingská kachna pečená v celku 

Přílohy: Bao Buns, černá rýže, japonské palačinky

Zálivky: Hoisin omáčka, sladkokyselá omáčka, sojová omáčka

DĚTSKÉ MENU

Spaghetti Bolognese

Kuřecí řízečky, bramborová kaše

 

MASA / RYBY

Kuře celé pečené v jogurtu a v koření garam masala

Asijský pečený vepřový bůček s mangovo-chilli omáčkou

Hovězí picanha s parmazánem

Flap steak s bylinkovým máslem

Krevety pečené s citronem, chilli, česnek, bylinky

Mořský vlk pečený s koriandrem

Pražma královská pečená s citronovou trávou, chilli

Losos pečený v soli

 

PŘÍLOHY

Pečené brambory v popelu + Crème fraîche

Bramborová espuma

Domácí hranolky

Pečený lilek s rajčaty a mozzarellou

Žampiony s balsamicem

Grilovaná cuketa s kozím sýrem

Omáčky:

Demi Glace, hříbková espuma, bylinkové máslo, ze zeleného pepře

SLADKOSTI

Jahody s mascarpone

Vanilkové tiramisu

Čokoládový mousse s višnemi

Čokoládová Dulce de Leche Ganache

Ovoce: jahody, borůvky, ostružiny,

meloun cantaloupe, meloun medový

Teplý dezert:

Pečený ananas s karamelem, vanilková zmrzlina, oříšky