top of page
ZOFIN_06-2020_-_0015_edited_edited.jpg

Nedělní brunch

každou neděli 

11:00 - 15:00

rezervace zde

S potěšením Vás opět zveme na náš jedinečný brunch

v Zahradě Žofín.

Váš oblíbený nedělní rituál si můžete už teď rezervovat.

Vybranými pokrmy vás bude i nadále hýčkat šéfkuchař 

Jakub Reichman se svým týmem Stones catering.

 

Cena brunche za dospělou osobu 2.270 Kč

zahrnuje neomezenou konzumaci pokrmů, prosecca, vína, 

piva a nealkoholických nápojů po celou dobu trvání brunche.

Možnost parkování zdarma ( omezená kapacita ).

Děti od 3 - 12 let 590 Kč a děti od 13 - 17 let 1.780 Kč

Pro nejmenší bude připraven dětský koutek 

s hlídáním a programem VE ŠKOLE.

V kreativní dílně si vyrobíme tužkovník + malování na obličej.

skola3.jpg
IMG_3324.JPG

Brunch 
6. 10. 2024

PŘEDKRMY / TAPAS

Krevety v tempuře, kimchi&dashi majonéza,

nakládaný zázvor, kaviár z létajících ryb

Tartaletka, losos Froya, yuzu gel, koprová emulze

Avokádové pyré, togarashi, koriandr, pohankový chips

Vejce benedikt, prosciutto, hrášek

Hummus mediterranean, olivy, grilované papriky, paratha

Krémový kozí sýr, červený rybíz, javorový sirup, popel

Tuňák, daikon, švestkové kosho, kaviár z mořským řas, shiso olej

Ústřice, vinaigrette, šalotka, citron​, yuzu gel

Hovězí tatarák, lanýžová majonéza, opečený kváskový chléb, nakládaná šalotka

POLÉVKY

Dýňový krém, kokosové mléko, skořice, dýňová semínka, dýňový olej

Hovězí vývar, játrové knedlíčky, zelenina, libečkovým olej

SÝRY

Francouzské sýry, meruňková marmeláda, karamelizované pekanové ořechy

SPECIÁLNÍ NABÍDKA - DARY MOŘE

Steak z tuňáka, salsa roja, yuzu ponzu, wasabi kaviár

Chobotnice / chapadla / sépie / tygří krevety

Přílohy: pikantní dýňové pyré, mořský chřest, edamame, wakame řasy, ponzu, yuzu gel, zázvor, salátek z bylinek

DĚTSKÉ MENU

Spaghetti Bolognese
Kuřecí řízek, bramborová kaše

MASA

Grilované kuřecí supreme, tymián, česnek

Grilovaný telecí roštěnec, gremolata

Pečená hovězí picanha

Jehněčí kotlety, máta, římský kmín

RYBY

Red snapper pečený v celku

Kambala pečená v celku

 

VEGETARIÁNSKÝ POKRM

Grilovaná brokolice, salsa verde

PŘÍLOHY

Domácí hranolky

Kukuřičný klas

Pečené Ratté brambory

Grilovaná hlíva královská, pak choi

Grilovaná zelenina: lilek, cuketa, paprika, 

jarní cibulka, mrkev, petržel

Omáčky: gremolata, bylinkové máslo, salsa verde, hříbková omáčka

DEZERTY

Baileys tiramisù

Čokoládový mousse, višně

Panna cotta, mango

Pistáciový cheesecake, lotus crumble

Čerstvé ovoce: jahody, borůvky, ostružiny,

meloun cantaloupe, meloun medový

 

Teplý dezert:

Grilované švestky, drobenka, Dulce de leche čokoláda, hnědé máslo, maková zmrzlina

bottom of page