
S potěšením Vás opět zveme na náš jedinečný brunch
v Zahradě Žofín.
Váš oblíbený nedělní rituál si můžete už teď rezervovat.
Vybranými pokrmy vás bude i nadále hýčkat šéfkuchař
Jakub Reichman se svým týmem Stones catering.
Cena brunche za dospělou osobu 1.970,-
zahrnuje neomezenou konzumaci pokrmů, prosecca, vína,
piva a nealkoholických nápojů po celou dobu trvání brunche.
Možnost parkování zdarma ( omezená kapacita ).
Děti od 3 - 12 let 560,- a děti od 13 - 17 let 1.590,-
Pro nejmenší bude připraven dětský koutek
s hlídáním a programem NA POLÁRNÍM KRUHU.
V kreativní dílně vyrobíme polárního medvěda + malování na obličej.


Menu Brunch
5. 2. 2023
PŘEDKRMY / TAPAS
Tuňák, švestkové kosho, shiso olej
Kreveta v panko strouhance, koriandrová majonéza,
kaviár z létajících ryb
Losos, ponzu, fava fazole, koriandrový olej
Vejce Benedikt, kaviár, katsuobushi
Mortadella, sýr pecorino, olivy
Batátový hummus, Crème fraîche, koriandr, pita chléb
Fermentované ředkvičky s kimchi
Avokádo, togarashi, koriandr, rýžový chips
Ústřice, vinaigrette, citron
Hovězí tatarák, topinka, smržová majonéza
POLÉVKY
Tom Kha Gai, kuřecí maso, skleněné nudle, zelenina
Dýňový krém, citronová tráva, limetkové listy, chilli
SÝRY
Francouzské sýry
SPECIÁLNÍ NABÍDKA
Tygří krevety, limetková majonéza, avokádo, koriandr, chilli
Asijský bůček, kimchi, červené zelí, jarní cibulka, sezam
Kynuté knedlíčky Bao Buns
Přílohy:
Hoisin omáčka, koriandr, chilli, mungo klíčky, okurka zázvor
DĚTSKÉ MENU
Spaghetti Bolognese
Kuřecí řízečky, bramborová kaše
MASA / RYBY
Kuřecí paličky, teriyaki omáčka, sezam, jarní cibulka
Grilovaný telecí roštěnec, gremolata
Hovězí flank steak, salsa verde
Grilované krevety, zázvorová omáčka, chilli
Filet z mořského vlka
Pečený filet z lososa, limetkové listy, koriandr, Grapefruitová Beurre blanc
Grilovaný květák, miso
PŘÍLOHY
Brambory Grenaille s bylinkami
Domácí hranolky
Grilovaný Pak Choi
Batátové pyré
Mačkaný hrášek
Pečená zelenina: růžičková kapusta, lilek, cuketa, mrkev, petržel
Omáčky:
Demi Glace, hříbková espuma, bylinkové máslo, gremolata, salsa verde
SLADKOSTI
Jahody s mascarpone
Matcha panna cotta s malinami
Čokoládový mousse s višněmi
Ovoce: Jahody, borůvky, ostružiny, meloun cantaloupe, meloun medový
Teplý dezert:
French toast, kaštanová ganache, salko, vanilková zmrzlina